راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

26 بهمن 1392

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

• ابتدا به کمک لینک ثبت نام مشخصات خود را وارد نمایید تا در سیستم عضو شوید. نگهداری نام کاربری و رمز عبور تا آخر همایش الزامی است .
  • از طریق لینک ورود به کنترل پنل وارد صفحه مدیریت خود شوید .
  • در کنترل پنل خود در قسمت مدیریت مقالات ، مقاله خود را با مشخصات زیر ثبت نمایید:
  • عنوان کامل مقاله
  • موضوع مقاله
  • نام همکاران
  • پس از ثبت مقاله ، به کمک لینک های موجود که روبروی عنوان مقاله نمایش داده می شود ، جهت ارسال فایل اقدام نمایید.(فایل ها باید مطابق دستورالعمل نگارش مقاله که لینک آن در منوی سمت راست موجود است تدوین شده باشند)
  • برای هر مقاله دو فایل آماده نموده و هر کدام را در محل مربوطه آپلود نمایید . این فایل ها عبارتند از :
  • فایل اصل مقاله در قالب tex
  • فایل چکیده مقاله در قالب pdf
  • در صورتی که مقاله شما به صورت پوستر یا سخنرانی تأیید شد مجدداً از طریق همین صفحه فایل پوستر یا سخنرانی را در محل مربوطه آپلود نمایید.

پس از این که هر دو فایل آپلود شد وضعیت مقاله شما از نظر سامانه به وضعیت " دریافت مقاله " تغییر می کند.
نکته : در طول مدت ثبت نام می توانید فایل ها را تغییر دهید، برای این کار هر کدام از فایل ها که نیاز به تغییر داشت را دوباره آپلود نمایید . در این صورت به طور اتوماتیک فایل قبلی پاک و فایل جدید جایگزین می شود .
پس از اتمام تاریخ ثبت نام آخرین فایل های ارسالی توسط شما نهایی شده و به هیچ وجه قابل ویرایش نیست .
اگر برای هر مقاله یکی از فایل های مذکور ارسال نگردد ، مقاله جهت داوری ارسال نمی گردد .

نکته:پس از داوری مقالات پذیرفته شده لازم است فایل اصلاحیه مقاله و پوستر مقاله را در فرمت latex و pdf از طریق کنترل پنل خود بار گذاری نمائید.

نویسنده محترم، لطفاً قبل از ارسال مقاله دستور العمل ارائه شده در لینک روش تدوین مقاله را مطالعه فرمایید.