اطلاعیه خیلی خیلی مهم

7 مرداد 1394

پژوهشگران گرامی برای پرداخت وجوه مربوط به ثبت نام، تدوین مقاله، غذا و اسکان، لازم است که حتما به موارد زیر توجه نمایند.

الف) برای پرداخت وجوه از مرورگرهای Google Chrome یا Internet Explorer  استفاده نمایید.

ب) پیش از پرداخت وجوه از طریق سربرگ ویرایش نوع ثبت نام موجود در پنل خود نسبت به تعیین یکی از سه گزینه دانشجو، عضو انجمن علوم خاک ایران ، غیرعضو انجمن علوم خاک ایران یا آزاد اقدام نمایید.

ج) به منظور پرداخت وجوه مربوط به ثبت نام و هزینه مقالات، از سربرگ پرداخت هزینه و برای واریز وجوه مربوط به غذا و اسکان از سربرگ گزینه های جانبی استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که پس از پرداخت وجوه مربوط به غذا و اسکان، امکان هیچگونه تغییر در این ارتباط وجود ندارد.

034-31312046

034-31312042

soilcongress14@yahoo.com

رفسنجان - میدان امام خمینی (ره) - دانشگاه ولی عصر (عج) - دانشکده کشاورزی - گروه علوم خاک