قابل توجه نويسندگان مقاله‌های پوستری

6 مرداد 1394

تمامی نويسندگان محترمی که مقاله آنها به­‌صورت پوستر پذيرفته شده، بايد فايل مربوط به فرمت مقالات پوستری را از طريق لينک زير دانلود نمايند و مقاله خود را بر اساس الگوی داده شده، تهيه و تنظيم کنند. در اين خصوص، توجه به موارد زير الزامی است:

1- نوع و اندازه فونت، حاشيه‌ها و تمامی اطلاعات مربوط به پوستر بايد مطابق با الگوی داده شده باشد.

2- پوسترها بايد در ابعاد 70 × 90 سانتی­متر چاپ شوند.

3- گذاشتن عکس نويسنده مسئول هر مقاله در محل تعيين‌شده، الزامی است.

4- تغيير بُعد عمودی کادرهای مربوط به قسمت‌های مختلف مقاله (چکيده، مقدمه، مواد و روش‌ها، نتايج و بحث و منابع) متناسب با مطالب هر مقاله، بلامانع است.

5- در مراسم اختتاميه، از سه پوستر برتر مربوط به هر گرايش (بيولوژی و بيوتکنولوژی خاک، پيدايش و رده‌بندی خاک، فيزيک و حفاظت خاک، شيمی و آلودگی خاک، حاصلخيزی خاک و تغذيه گياه) تقدير خواهد شد.

Poster paper.pptx (612.56 kb)

034-31312046

034-31312042

soilcongress14@yahoo.com