قابل توجه دانشجویان دکتری در رشته‌ی علوم خاک

19 بهمن 1393

ضمن سپاس از تمامی فرهيختگان و استادان پیشکسوتی که آمادگی خويش را برای داوری مقالات چهاردهمین کنگره‌ی علوم خاک ایران اعلام فرموده‌اند؛ کميته‌ی علمی اين کنگره در نظر دارد از دانشجویان دکتری نيز برای داوری مقالات ارسالی، تحت عنوان "کمیته‌­ی داوران جوان" استفاده نماید

این کمیته، متشکل از 16 دانشجوی دکتری در چهار گرایش فیزیک و حفاظت خاک، پیدایش و رده‌­بندی خاک، بیولوژی و بيوتکنولوژی خاک، شیمی و حاصلخیزی خاک می­‌باشد. دانشجویان متقاضی می‌­توانند تا تاریخ 1393/12/5 درخواست خود را همراه با  رزومه‌­ی علمی به پست الکترونیکی کنگره به آدرس soilcongress14@yahoo.com ارسال نمایند. بديهی است که پس از بررسی رزومه­‌ی افراد متقاضی، از هر گرایش، چهار نفر انتخاب خواهند شد و در فرایند داوری مقالات کنگره و پنل­‌های داوری، از نظرات ارزشمند آنها استفاده خواهد شد.

تذکر مهم: افراد متقاضی باید آزمون جامع دکتری را با موفقیت سپری کرده باشند.

با آرزوی توفیق الهی

دبیرخانه­‌ی چهاردهمین کنگره­‌ی علوم خاک ایران

پوستر

034-31312046