فرآیند ثبت نام و دریافت مقالات

26 بهمن 1392

کاربران ابتدا باید در سامانه ثبت نام نموده و در پنجمین همایش آنالیز عددی و کاربردهای آن  عضو شوند. پس از انتخاب نوع شرکت در همایش لازم است عنوان مقاله و همکاران خود را ثبت کرده و اقدام به ارسال چکیده و اصل مقاله در فرمت های ذکر شده نمایند. تا قبل از اتمام مهلت ارسال مقاله پژوهشگران قادر به ویرایش یا حذف مقالات خود هستند. اما پس از پایان این مهلت امکان هیچ تغییری در مقالات وجود ندارد.

سپس مقالات جهت داوران  ارسال می گردد. کاربرانی که مقالات آنها به صورت پوستر یا سخنرانی پذیرفته شود لازم است فایل اصلاحیه مقاله و پوستر مقاله را در فرمت latex و pdf از طریق کنترل پنل خود بارگذاری نمائید. بنابراین توصیه می گردد در حفظ نام کاربری و کلمه عبور کوشا باشید

نویسنده محترم، لطفاً قبل از ارسال مقاله دستور العمل ارائه شده در لینک روش تدوین مقاله را مطالعه فرمایید.