برنامه زمانبندی همایش

لیست کامل مقالات پذیرفته شده به شکل سخنرانی

23 دی 1393

پژوهشگران عزیز در پیوست می توانیدعناوین تمامی مقالاتی را که برای سخنرانی پذیرفته شده اند، ببینید.

پژوهشگران عزیز در پیوست زیر می توانیدعناوین تمامی مقالاتی را که برای سخنرانی پذیرفته شده اند، ببینید. قابل ذکر است که شورای علمی برای استفاده ی بهتر در فرصت محدود تعدادی از سخنرانی ها را با اطلاع نویسندگان آنها از لیست ارائه در همایش خارج کرد که برخی از آنها به میل نویسندگان به شکل پوستر ارائه خواهد شد. لطفا درستی عنوان مقاله، نام، مرتبه و ترتیب اسامی نویسندگان را ملاحظه فرمایید و در صورت هر گونه اشکال با دبیرخانه همایش تماس بگیرید تا برای چاپ در مجموعه مقالات اصلاح شود.

با سپاس فراوان

sokhanrani.pdf (523.82 kb)