برنامه زمانبندی همایش

اعلام نتایج داوری چکیده مقالات

پژوهشگران گرامی

ضمن سپاس و قدردانی از شرکت در نخستین همایش نگاهی نو به ادبیات عامه، به آگاهی می‌رساند نتایج داوری چکیده مقالات در سامانه قابل مشاهده است. لازم است پژوهشگران برای دریافت اصلاحات، به قسمت تاریخچه در پروفایل خود مراجعه کنند. برای دوستانی که چکیده مقاله خود را تنها به وسیلۀ ایمیل ارسال کرده‌اند پاسخ داوری از همان طریق ارسال شده است.

پژوهشگرانی که چکیده مقاله آنها به شکل سخنرانی یا چاپ در کتاب خلاصه مقالات همایش، پذیرفته شده است توجه داشته باشند که این نتایج مشروط به دریافت مقاله کامل، مطابق با روش تدوین مقاله در لینک سمت راست تا تاریخ 30 مهرماه است. همچنین پس از داوری مقالۀ کامل، بسته به کیفیت مقاله، وضعیت پذیرش می‌تواند از چاپ در کتاب به سخنرانی یا بالعکس تغییر کند.