اطلاعیه بسیار مهم در مورد نحوه ارسال گواهی و دریافت کتابچه خلاصه مقالات و مقالات کامل

31 شهریور 1400

ضمن قدردانی از استقبال گسترده اساتید، محققان، کارشناسان و دانشجویان محترم از دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، بدینوسیله با تشکر از پیام‌های سپاس فراوان ارسالی شما فرهیختگان گرامی، موارد زیر به اطلاع شرکت کنندگان  محترم رسانده می‌شود:

- کلیه گواهینامه‌ها در کنترل پنل تمامی شرکتنندگان محترم  قرار گرفته است شایان ذکر می‌باشد اگر گواهی ارائه مقالات در کنترل پنل شخصی قابل دانلود نیست مراتب را از طریق ایمیل به دبیرخانه اظلاع داده تا در اسرع وقت ارسال گردد.

- مجموعه مقالات کامل و کتاب چکیده مقالات تدوین  شده لذا دیگر به هیچ وجه امکان ویرایش در مقالات ثبت نام شده قبلی اعم از متن مقالات و یا نام نویسندگان و یا ثبت نام مقاله جدید وجود ندارد.  برای دریافت مجموعه مقالات کامل لطفا رمزی که از طریق پیامک، ایمیل و یا در کارتابل شما (پیام‌ها) پژوهشگران محترم ارسال شده است را وارد و مجموعه مقالات کامل را دانلود نمایید.

به دلیل حجم کاری دبیرخانه و در راستای ارائه خدمات خواهشمند است در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق ارسال ایمیل اقدام نمایید. شایان ذکر است ایمیل های ارسالی هر روز جواب داده خواهند شد.

با تشکر فراوان، دبیرخانه دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران