توجه توجه

27 تیر 1400

فرهیخته گرامی

با سلام و احترام

ضمن تشکر و آرزوی سلامتی و شادکامی، با توجه به اتمام زمان داوری مقالات و اعلام نتایج، تقاضا می‌شود تا پس از مطالعه دقیق موارد زیر نسبت به انجام امور مربوطه  و ارسال مجدد فایل‌های مقاله، چه آن‌هایی‌که احتیاج به ویرایش داشته و چه آن‌هایی‌که احتیاج به ویرایش نداشته را تا تاریخ 1400/05/01 و ثبت نام برای شرکت در کنگره (افرادی که تا کنون موفق به ثبت نام در کنگره نشده اند)  اقدام فرمائید:

فرهیخته گرامی

با سلام و احترام

ضمن تشکر و آرزوی سلامتی و شادکامی، با توجه به اتمام زمان داوری مقالات و اعلام نتایج، تقاضا می‌شود تا پس از مطالعه دقیق موارد زیر نسبت به انجام امور مربوطه و ارسال مجدد فایل‌های مقاله، چه آن‌هایی‌که احتیاج به ویرایش داشته و چه آن‌هایی‌که احتیاج به ویرایش نداشته را تا تاریخ 1400/05/01 و ثبت نام برای شرکت در کنگره اقدام فرمائید:

1.    جلسات ارائه مقالات در دوازدهمین دوره کنگره علوم باغبانی به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
  2. نویسنده‌ی مسئول موظف است تمامی اطلاعات کاربری اعم از شماره همراه، آدرس الکترونیکی و آدرس پستی خود را به طور صحیح در سامانه تکمیل نماید.
  3. برای پرداخت هزینه‌های مربوطه لطفا از مرورگر فایرفاکس استفاده نمائید.
  4. برای ویرایش نام نویسندگان در سامانه حتما در قسمت مقالات من، بر روی ویرایش مشخصات مقاله کلیک کرده و در قسمت پایین صفحه روی معرفی نویسندگان مقاله کلیک و اصلاح نمایید.
  5.    نویسنده مسئول هر مقاله می‌بایست با استفاده از اطلاعات کاربری خود وارد سایت کنگره شود. از قسمت مقالات من، بر روی ارسال فایل‌های مقاله کلیک کرده و فایل‌های word و  pdf آخرین نسخه کامل مقاله خود را با ذکر مشخصات تمامی نویسندگان و اعمال نظر یا نظرات داوران محترم بارگذاری و ارسال نماید.
  6.    در تنظیم آخرین نسخه مقاله توجه به موارد زیر ضروری است:

- اشکالات محتوایی، ویرایشی و نگارشی مقاله برطرف شود.

- فرمت مقاله مطابق با الگوی مقالات ارائه شده در سامانه کنگره (بخش راهنمای شرکت‌کنندگان/ روش تدوین مقاله) تنظیم شود.

- مجدداً تأکید می‌گردد مشخصات تمامی نویسندگان به ترتیب و کامل ذکر گردد.

*   به منظور امکان ارائه مقاله در جلسات سخنرانی کنگره، نیاز به ثبت‌نام حداقل یکی از نویسندگان مقاله می باشد. شرایط و نحوه ثبت نام در سایت کنگره قرار گرفته است.

با تشکر

دبیرخانه دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران