پیام رئیس محترم دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان پیرامون برگزاری دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران

به نام خداوند جان و خرد                کزین برتر اندیشه برنگذرد

به استحضار می‌رساند دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران از روز چهاردهم تا هفدهم شهریورماه سال 1400 با همکاری انجمن علوم باغبانی ایران و معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

در این کنگره تلاش...............

به نام خداوند جان و خرد               کزین برتر اندیشه برنگذرد

در این کنگره تلاش خواهد شد خانواده باغبانی کشور همانند اعضای هیئت علمی، دانشجویان، پژوهشگران، عوامل اجرایی سازمان‌های تحقیقات و جهاد کشاورزی، علاقه‌مندان و صاحبان اندیشه باغبانی، در کنار تولیدکنندگان و بخش‌های خصوصی در نشست‌های علمی و تخصصی حضور یابند. در این نشست‌های علمی به موازات ارائه یافته‌های پژوهشگران، تولیدکنندگان نیز به بیان تجربیات و مشکلات خود در عرصه پرورش و تولید محصولات باغبانی پرداخته و از دستاوردهای جدید علمی باغبانی مطلع خواهند شد. همچنین بیان مشکلات و معضلات واحدهای تحقیق و توسعه در بخش های خصوصی در چارچوب بحث‌های آزاد، امکان بهره مندی از مشاوره‌های علمی دراز مدت نخبگان را فراهم خواهدکرد.

امیدواریم با توجه به پتانسیل‌های موجود در باغبانی کشور، برگزاری این همایش‌؛ سبب ارائه راهکارها در راستای افزایش سطح تولیدات باغبانی، سلامت محصولات باغبانی و ارتقاء درآمد تولیدکنندگان به خصوص در شهرستان رفسنجان باشد.

قبلا از همکاری تمام کسانی که در برگزاری این کنگره ما را یاری نموده و می‌نمایند، همه‌ی عوامل اجرایی و هم‌چنین حضور تک تک عزیزان در این کنگره کمال سپاس و تشکر را دارم و برای همه آرزوی سلامتی، بهروزی و موفقیت دارم..

حسن رنجبر عسکری

رئیس دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان

تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله: