نکات خیلی مهم

15 خرداد 1400

از نویسندگان و پژوهشگران گرامی خواهشمند است با توجه به زمان کم باقی‌مانده برای ارسال مقاله نسبت به موارد زیر هر چه زودتر اقدام نمایید تا در مراحل بعدی مشکلی پیش نیاید:........................

1-      پژوهشگران باید پیش از ارسال مقالات خود، ابتدا دستورالعمل تهیه مقالات را دانلود و مطالعه نمایند. مقالات باید مطابق دستورالعمل، آماده و ارسال شوند.

2-      در هنگام ثبت‌نام، اطلاعات را بسیار دقیق و صحیح تکمیل نمایید. به عنوان مثال، با توجه به ارسال گواهینامه کنگره به آدرس الکترونیک یا آدرس پستی مندرج در فرم ثبت نام، هرگونه قصور در ثبت اطلاعات، متوجه نویسندگان خواهد بود.

3-      فایل ورد مقالات حتما باید در فرمت docx باشد.

4-      در صورت نیاز به ویرایش یا اصلاح مقاله، از ثبت مقاله جدید خودداری نموده و نسخه اصلاح شده را جایگزین نسخه پیشین نمایید. در صورتیکه به مشکلی برخورد کردید حتما با دبیرخانه تماس حاصل نمائید.

5-      جهت ارسال بیش از یک مقاله نیاز به ثبت نام مجدد نیست. در همان پنل کاربری خود می‌توانید سایر مقالات خود را ارسال نمایید. حداکثر تعداد مقاله ارسالی از هر پنل کاربری 10 عدد می‌باشد.

6-      در مقاله، پس از نام نویسنده، حتما باید وابستگی (Affiliation) نویسنده به دانشگاه یا موسسه خود، ذکر گردد.

7-      پژوهشگرانی که هنوز مؤفق به ارسال فایل کامل مقاله‌ی خود نشده‌اند با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی ارسال مقالات، هر چه سریع‌تر نسبت به ارسال کامل فایل‌های مقالات خود اقدام نمایند.

با تشکر از همکاری شما

دبیرخانه دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران

تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله: