تمدید مهلت ارسال مقالات

با سلام و احترام

با سلام و احترام

با توجه به درخواست‌ها و تماس‌های مکرر اعضای هیأت علمی، دانشجویان و سایر علاقمندان علوم باغبانی از سراسر کشور مبنی بر تمدید مهلت ارسال مقاله به دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، به استحضار می‌رساند که موضوع در دبیرخانه کنگره بررسی شد و مهلت ارسال مقالات به مدت 2 هفته و تا ساعت 24 روز یکشنبه مورخ 1400/03/16 تمدید گردید. نظر به این‌که برآنیم تا فرآیند داوری، بررسی مقاله‌ها، پذیرش و ثبت‌نام نهایی را در موعد مقرر به انجام رسانیم خواهشمند است با اطلاع‌رسانی مناسب به اعضای هیأت علمی، دانشجویان و علاقمندان به ارسال مقاله و شرکت در کنگره، دبیرخانه را در برگزاری هر چه بهتر دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران یاری فرمایید.

پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزار است.

دکتر سید حسین میردهقان

دبیر علمی دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران