نمایه سازی مقالات در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)

27 اردیبهشت 1400

با توجه به حمایت مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری...............

با توجه به حمایت مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری (RICeST)

از دوازدهمین کنگره‌ی علوم باغبانی ایران، کلیه مقالات پذیرش شده در این پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند.
رایسست طی تفاهم‌نامه منعقد شده میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگستان علوم جهان سوم با هدف تامین نیازهای اطلاعاتی و تأمین مدارک علمی مورد نیاز اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان کشورهایی که در حوزه جغرافیایی ایران قرار دارند تأسیس شده است.
در رایسست امکان دسترسی به متن کامل مقالات مجلات علمی و پژوهشی، علمی ترویجی، مجموعه مقالات کنفرانس ها و همایش‌های علمی، کتاب‌های لاتین و فارسی، چکیده طرح‌های تحقیقاتی کاربردی، پایان نامه‌های انگلیسی و فارسی، مجموعه استانداردهای جهانی و سایر اطلاعات از قبیل مقالات روزنامه‌ها و ... از طریق حضوری و غیر حضوری  فراهم می‌باشد.

تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله: