دانشگاه در نقشه

نکات مهم

7 خرداد 1400

نکات مهم قبل از ثبت نام و ارسال مقالات

-     به منظور خدمت‌رسانی هر چه سریع‌تر به شما پژوهشگران محترم، لطفا پروفایل ثبت نامی در سایت و مسئول مکاتبات مقاله به نام یک شخص واحد باشد (تمامی خدمت‌رسانی‌ها از سوی کنگره از مراحل ابتدایی تا مرحله انتهایی تحویل گواهی، تنها به مسئول مکاتبات صورت می‌گیرد و کنگره ...................

نکات مهم قبل از ثبت نام و ارسال مقالات

1-     به منظور خدمت‌رسانی هر چه سریع‌تر به شما پژوهشگران محترم، لطفا پروفایل ثبت نامی در سایت و مسئول مکاتبات مقاله به نام یک شخص واحد باشد (تمامی خدمت‌رسانی‌ها از سوی کنگره از مراحل ابتدایی تا مرحله انتهایی تحویل گواهی، تنها به مسئول مکاتبات صورت می‌گیرد و کنگره مسئولیتی در قبال اطلاع‌رسانی به تمامی نویسندگان مقاله ندارد).

2-     خواهشمند است برای ارسال چندین مقاله در سامانه فقط یک بار ثبت نام نمایید و تمامی مقالات خود را در همان کارتابل اول ثبت نمایید از ثبت نام با یک نام و چندین نام کاربری خودداری نمائید.

3-     قبل از بارگذاری مقالات در سایت فایل روش تدوین مقالات را از قسمت:

راهنمای شرکت‌کنندگان: روش تدووین مقاله، دانلود و مقاله خود را به فرمت و طبق نکات ذکر شده در همان قسمت ویرایش وو سپس بارگذاری نمائید (مقالاتی که از نظر فرمت و نکات ذکر شده حتی اگر از نظر علمی مورد پذیرش قرار گیرند به دلیل رعایت نکردن نکات مربوطه رد خواهند شد).

4-     مقالات ارسالی حتما باید به صورت مقاله‌ی کامل ارسال شوند (مقالات به صورت چکیده و .... قابل قبول نیست).

5-     مقالات ارسالی حتما باید دارای عنوان، چکیده فارسی و هر دو فایل چکیده و مقاله‌ی کامل را از ابتدا در سایت آپلود کنید).

6-     لطفا قبل از آپلود مقالات از صحت نحوه‌ی نگارش، تعداد و ترتیب نویسندگان اطمینان حاصل نمائید (پس از ارسال مقالات به داوری امکان ویرایش در هیچ یک از موارد ذکر شده وجود ندارد و گواهی نهایی نیز به همان صورت صادر خواهد شد لذا دقت نمائید).

7-     حدالامکان ثبت‌نام و ارسال مقالات خود را به روزهای پایانی موکول ننمائید.

8- هزینه‌ ثبت‌نام و ارسال مقاله بعد از اعلام نتایج داوری باید واریز شود و الان نیازی به پرداخت نیست.

توجه: افرادی که تا قبل از اطلاعیه فوق نقص در فایل های ارسالی یا ثبت نام خود دارند، لطفا حداکثر تا 16 خرداد ماه نسبت به ویرایش فایل‌های خود اقدام نمایند، در غیر اینصورت بعد از تاریخ اعلام شده مقالاتشان امکان ویرایش ندارد.

با تشکر از همکاری و توجهتان

دبیرخانه دوازدهمین کنگره‌ی علوم باغبانی ایران