اطلاعیه مهم و فوری

11 شهریور 1397

قابل توجه پژوهشگران محترمی که مقاله آنها جهت ارسال به دبیرخانه مجله علوم باغبانی دانشگاه فردوسی مشهد انتخاب گردیده است...............

قابل توجه پژوهشگران محترمی که مقاله آن ها جهت ارسال بهدبیرخانه مجله علوم باغبانی دانشگاه فردوسی مشهد انتخاب گردیده است خواهشمند است در اصلاح فرمت مقاله بر اساس دستورالعمل مجله علوم باغبانی، دقیق باشید تا در کمترین زمان ممکن، چاپ مقالات مقدور گردد.

لازم به یادآوری مجدد است که مجله مذکور در پذیرش یا رد مقالات ارسالی بر اساس شرایط و ضوابط خود صاحب اختیار می باشد

نحوه نگارش مقاله برای مجله علوم باغبانی دانشگاه فردوسی مشهد را می توانید از لینک زیر دانلود نمایید.

zpziresh.docx (54.20 kb)

Ncip2@vru.ac.ir