پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

🔰 پوستر کنگره شهید عارف حاج علی محمدی‌پور رونمایی شد

1 آذر 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره پایان‌نامه‌های قرآنی از پوستر کنگره شهید عارف حاج علی محمدی‌پور و دوره چهار ساله حفظ قرآن کریم رونمایی شد. کنگره شهید عارف حاج علی محمدی‌پور با محورهای حق مداری و ولایت مداری، اخلاق مداری و خانواده محوری، نقش بانوان در فرهنگ ایثار و شهادت، افق ها، آرمان ها، راهبردها ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برگزار می شود.

ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

03431312259   (خانم قادر)

پاسخ دهی از ساعت 8-15