دانشگاه در نقشه

آرشیوی از همایش و کنگره های برگزار شده

پیام دبیر اجرایی دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران

به نام خداوند جان و خرد

گويند عارفان هنر و علم کيمياست                وان مس که گشت همسر اين کيميا طلاست

فرخنده طائرى که بدين بال و پر پرد                    همدوش مرغ دولت و همعرصه هماست

به‌نام خداوند جان و خرد

گويند عارفان هنر و علم کيمياست                     وان مس که گشت همسر اين کيميا طلاست

فرخنده طائرى که بدين بال و پر پرد                       همدوش مرغ دولت و همعرصه هماست

سپاس ایزد یکتا را که اول است بدون آن‌که پیش از او اولی باشد و آخر است بدون آن‌که پس از او آخری باشد و حمد و ثنایش که در سی‌­امین سالگرد تاسیس دانشگاه ولی­‌عصر(عج) رفسنجان توفیق برگزاری دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، به عنوان مهم‌ترین رخدادهای علمی در حوزة علوم باغبانی کشور و بزرگ‌­ترین گردهمایی اندیشمندان، صاحب­نظران و تولید­کنندگان علوم، هنر و صنعت باغبانی، را در استان کرمان و شهر طلای سبز عطا فرمود و به ما توفیق داد تا به سهم خود به منظور رشد و توسعه علوم باغبانی در ایران سعی و تلاش نموده و گام برداریم.

گردهمایی صاحبنظران، اندیشمندان و متخصصان علوم باغبانی به میزبانی گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه ولی­‌عصر(عج) مایه بسی مباهات و افتخار است و فرصتی را جهت تبادل نظر پیرامون ظرفیت‌ها و چالش‌‏های موجود در بخش صنعت باغبانی بین اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، مدیران اجرایی و تولیدکنندگان فراهم خواهد ساخت. امید است که این کنگره گامی پویا در جهت کارآفرینی و اشتغال پایدار، رفع چالش‌‏های باغبانی کشور، افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغبانی و ایجاد زمینه مساعد جهت همکاری مراکز مختلف علمی، باغداران و تولید کنندگان محصولات باغبانی باشد.

توفیق میزبانی این کنگره بزرگ ملی مرهون لطف خدا، عنایت حضرت ولی‌­عصر(عج) و حمایت و پشتیبانی ارزشمند مالی و معنوی رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر رنجبر عسکری و سایر مسئولان گرانقدر دانشگاه ولی­‌عصر(عج)، انجمن علوم باغبانی ایران، مدیران دستگاه­‌های اجرایی استان و شهرستان، اساتید، دانشجویان و به‌­ویژه اعضای هیات علمی گروه علوم باغبانی و دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی­‌عصر(عج) می­باشد که بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از همه این بزرگواران اعلام و اطمینان دارم که با یاری خدا و همراهی و همکاری همه این عزیزان کنگره­ا‌ی بسیار عالی و با کیفیت را برگزار خواهیم کرد. امید است با یاری و مشارکت فعال کلیه دست­‌اندرکاران دانشگاهی، پژوهشی و بخش خصوصی، امکان برگزاری کنگره‌­ای با غنای هر چه بیش‏تر فراهم گردد.

دست به دست هم دهیم به مهر         میهن خویش را کنیم آباد

مجید اسماعیلی زاده