نحوه پرداخت هزینه ها

30 تیر 1393

پرداخت هزینه ها تا تاریخ 7 مرداد قابل پرداخت می باشد. نحوه پرداخت هزینه ها در ادامه آمده است.

به اطلاع علاقه مندان شرکت در هفدهمین کنگره شیمی ایران میرساند که به علت مشکلات فنی امکان پرداخت الکترونیک فراهم نمی باشد. لذا پژوهشگران میتوانند با مراجعه حضوری به یکی از شعب بانک تجارت در سراسر کشور نسبت به واریز وجوه مربوطه در قالب دو فیش زیر (هر دو) به نام کنگره شیمی به شماره حساب 2272028489 مربوط به بانک تجارت شعبه دانشگاه ولی عصر با کد 22720 اقدام نمایید.

نکته: پرداخت ها را در دو فیش جداگانه و بر اساس جدولهای زیر اانجام دهید.

فیش اول: شامل هزینه انجمن شیمی و شرکت در کنگره

نوع شرکت در همایش

هزینه شرکت در  کنگره (تومان)

دانشجوی-  عضو انجمن شیمی

دویست و چهل هزار تومان

دانشجوی-  غیر عضو انجمن شیمی

دویست و پنجاه هزارتومان

غیر دانشجو-  عضو انجمن شیمی

سیصد و هفتاد هزارتومان

غیر دانشجو - غیر عضو انجمن شیمی

سیصد و هشتاد هزارتومان

فیش دوم: شامل هزینه های اسکان و همراه

نوع هزینه

هزینه شرکت در  کنگره (تومان)

اقامت در خوابگاههای دانشگاه ولی عصر: شامل اقامت برای کل مدت کنگره می باشد. (شرکت برای دانشجویان)

پنجاه هزار تومان

اقامت در خوابگاههای دانشگاه ولی عصر: شامل اقامت برای کل مدت کنگره می باشد. (شرکت برای غیر دانشجویان)

هشتاد هزار تومان

به ازای هر نفر همراه

یکصدو پنجاه هزار  تومان

پس از پرداخت هزینه ها و با در دست داشتن فیش های پرداختی ، به صورت زیر نسبت به وارد نمودن اطلاعات پرداخت اقدام نمایید.

جهت وارد کردن اطلاعات پرداخت در پروفایل خود وارد شده و در صفحه همایش های من، گزینه پرداخت هزینه (نکته:رنگ خاکستری این گزینه به منزله غیر فعال بودن آن نمی باشد) را انتخاب نمایید. در صفحه ایجاد شده هزینه های شرکت در سمینار آورده شده است. در صورتی که تمایل به اسکان دارید و یا یک یا چند نفر همراه دارید در پایین صفحه روی گزینه های اعلام حضور/اقامت کلیک کرده و مورد یا موارد دلخواه را انتخاب نمایید. سپس گزینه تایید را بزنید.

فیش اول: در بخش پرداخت های پس از داوری، در قسمت نحوه پرداخت ، گزینه واریز به حساب توسط فیش پرداختی را انتخاب کرده و گزینه پرداخت را کلیک نمایید تا صفحه جدید باز شود.اطلاعات فیش ثبت نامی را وارد کرده و گزینه ثبت فیش را کلیک نمایید.

فیش دوم: در بخش اعلام حضور/اقامت  مشابه مراحل مربوط به فیش اول را تکرار نمایید.

بعلاوه پژوهشگران می بایست اسکن فیش های واریزی (و نیز اسکن کارت دانشجویی خود) را در قالب فایل zip  یا rar را به روش زیر ارسال نمایند.

به پروفایل خود وارد شده و در قسمت  پروفایل من به قسمت ویرایش اطلاعات شخصی  رفته و در قسمت بارگذاری مدارک فایل zip  یا rar  را انتخاب کرده و گزینه ارسال فایل را کلیک کرده و سپس گزینه ذخیره تغییرات را کلیک نمایید.