نحو ثبت نام و ارسال مقالات

26 بهمن 1392

نحوه ثبت نام در همایش

ابتدا باید با ورود به وب سایت همایش مربوط به کنگره شیمی گزینه ثبت نام را انتخاب نمایید. سپس با استفاده از  لینک ثبت نام با درج مشخصات کامل خود اقدام به ثبت نام در سامانه همایش ساز دانشگاه ولی عصر (عج) نمایید. سپس با انتخاب گزینه ادامه و سپس عضویت(ثبت نام) در همایش جدید گزینه عضویت مربوط به کنگره شیمی را انتخاب کنید. در مرحله بعد با توجه به نوع شرکت در همایش یکی گزینه های ثبت نام را با دقت انتخاب نمایید. به این ترتیب ثبت نام شما با موفقیت انجام می گیرد.

نحوه ارسال مقاله

پس از تکمیل مقاله مطابق با فرمت ذکر شده در سایت، با ورود به کنترل پنل و انتخاب گزینه مقالات من گزینه ثبت عنوان مقاله جدید را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است که در این قسمت می بایست محور اصلی و فرعی مقاله به دقت انتخاب شده و نام همکاران به صورت کامل و به زبان انگلیسی وارد شود. در قسمت بعد با استفاده از گزینه ارسال فایلهای مقاله نسبت به ارسال مقاله خود (در قالب فایل های word, pdf) اقدام نمایید.

فايل الگوی خلاصه مقاله کنگره.docx (840.10 kb)