نخستين همايش ملي ايرانشناسي و گردشگري

به مناسبت روز ایرانگردی و ایران شناسی

روز شمار همایش
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

تمدید همایش

با سلام و احترام،

با توجه به درخواست اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی مبنی بر تمدید ارسال مقالات و شرکت در نخستین همایش ملی ایران شناسی و گردشگری، مهلت ارسال مقالات تا 10 آبان ماه سال 1403 تمدید و تاریخ برگزاری به 23 آبان ماه تغییر یافت.

دبیرخانه نخستین همایش ملی ایران شناسی و گردشگری

ith@vru.ac.ir