روز شمار همایش
تا روز برگزاری همایش :

درباره همایش

17 دی 1402

هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء به کلیه ابعاد زندگی بشر نفود کرده است و صنعت یکی از حوزه‌هایی‌ست که به طور جدی تحت تاثیر آن قرار گرفته است. صنعت نسل 4 که صنعت متحول‌شده با فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی است، در صنایع تولیدی انقلابی به راه انداخته که منجر به بهبود فرآیندها و ارتقای کیفیت محصولات شده است. انقلاب صنعتی چهارم با بهره‌مندی از فناوری‌هایی مانند اینترنت اشیا، رایانش ابری و هوش مصنوعی، فضای کاری، ماهیت کسب‌و‌کارها و مهارت‌های مورد نیاز مشاغل را بهبود بخشیده است.

علی‌رغم تحول گسترده صنایع با بهره‌گیری از فناوری‌های دیجیتال و هوشمندسازی، آمارهای جهانی نشان می‌دهد از نظر فنی صنعت معدن نسبت به سایر صنایع بلوغ کمتری را تجربه کرده است. معدن‌کاری با روش‌های سنتی به‌عنوان صنعت عقب‌مانده از پذیرش فناوری شناخته می‌شود؛ بنابراین، مانند سایر صنایع در صنعت معدن نیز فرصت قابل‌توجهی برای ایجاد ارزش با استفاده از فناوری های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء وجود دارد.

هدف این کنفرانس ایجاد ارتباط بین آخرین تحولات در زمینه هوشمند سازی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء و زمینه های مرتبط با صنعت معدن است. این ارتباط در درجه اول برای بهبود و ارتقاء سطوح دانشی در کل صنایع معدنی و ایجاد فرهنگ هوشمندسازی وکشف زمینه های هوشمند سازی و شناسایی گلوگاه ها و مشکلات هوشمند سازی است.

رفسنجان- بلوار ولایت - دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان - دانشکده فنی و مهندسی

تاریخ های مهم