حامیان معنوی

برترین های حوزه ی انرژی

17 شهریور 1399

برترین های حوزه ی انرژی انتخاب شدند

به همت کمیته ی علمی ششمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی و انجمن انرژی ایران، برترین های حوزه ی انرژی در این دوره به شرح زیر اعلام گردید:

اساتید عالیقدر آقایان دکتر مهدی مهرپویا (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) و دکتر محمد حسین احمدی (عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود) به پاس تلاش مستمر و پژوهش های ارزنده در حوزه ی انرژی بعنوان پژوهشگران برتر معرفی می گردند.

در بخش پایان نامه های برتر حوزه انرژی، پایان نامه ی آقای دکتر محمد باقر عسکری از دانشگاه گیلان به عنوان پایان نامه برتر مقطع دکتری و پایان نامه ی آقای مهندس محمد رضا دانشور از دانشگاه تبریز به عنوان پایان نامه برتر مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شد.

در بخش طرح های پژوهشی صنعتی برتر در حوزه انرژی، طرح آقای مهندسعلی جنت الماوائی با عنوان "سیسم گرمایشی ساختمان با کمترین مصرف انرژی" و طرح آقای دکتر حسام رهبری مقام عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد رفسنجان با عنوان "طراحی و ساخت نمونه اولیه ردیاب خورشیدی مبتنی بر مکان جغرافیایی و ساعت محلی" به عنوان طرح های برتر انتخاب شد.

ضمن عرض تبریک، موفقیت روزافزون این بزرگواران را در عرصه علم و دانش از درگاه حضرت حق خواهانیم.

ثبتنام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

ieanc@vru.ac.ir

رفسنجان - بلوار ولایت- دانشگاه ولی عصر (عج) - دانشکده فنی و مهندسی