راهنمای تهیه پوستر

7 مرداد 1397

راهنماي تهیه پوستر

نويسندگان محترمي كه مقالات آنها جهت ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است لازم است در تهیه پوستر خود نکات زیر را در نظر بگیرند:

هدف و نحوه ارائه پوستر:

مقصود از ارائه پوستر این است که شرکت‌کنندگان در محیطی صمیمی و در زمانی کوتاه، از مطالب کلیه مقاله‌های ارائه‌شده مطلع‌شده و سپس موضوعات موردعلاقه خود را یافته و با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند.

• قسمت بالای پوستر باید شامل عکس پژوهشگر (اختیاری) و لوگوی همایش باشد. در بالای صفحه قسمت راست (لوگوی همایش) و قسمت چپ (عکس پژوهشگر) قرار گیرد.
  • رنگ زمینه پوستر را می توانید به دلخواه تعیین کنید.
  • محتوای پوستر به زبان فارسی و از لحاظ املایی و نگارشی به دقت تصحیح گردد. متن پوستر می­تواند شامل چکیده، مقدمه و هدف، روش‌ها و ابزار، نتایج و بحث (شامل شکل‌ها، نمودارها و جداول) و تعداد محدودی منبع اصلی و مهم بنا به سلیقه تهیه‌کننده تدوین شود به نحوی که خواننده به راحتی ترتیب تقدم و تأخر مطالب را تشخیص دهد.
  • تیترها و عکس ها و... باید به صورتی باشد که از فاصله یک متری قابل خواندن باشد.
  • چسب و ابزار لازم جهت نصب پوسترها در ورودی سالن محل نصب پوسترها قرار داده شده است
  • نکات مهم را از فایل زیرمی توانید دانلود نمایید

guide.pdf (530.79 kb)

دانلود لوگوی دومین همایش ملی پسته ایران برای درج در پوستر و فایل نمونه:

photo_2018-02-01_23-10-21.rar (46.49 kb)

2 nd National Congress on Iran Pistachio.pptx (85.54 kb)

Ncip2@vru.ac.ir

رفسنجان، بلوار ولایت، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان، دانشکده کشاورزی