فايل الگوی مقاله و نحو تهیه مقاله

30 بهمن 1392

از علاقمندان ارايه مقاله درخواست مي‫شود خلاصه مقالات خود را بر اساس دستور العمل زير تهيه و حداكثر تا تاریخ 26/3/1393 از طریق همین وب سایت ارسال نمايند.

كميته برگزار كننده از بررسي و پذيرش خلاصه مقالاتي كه پس از تاريخ فوق واصل و يا مطابق دستور العمل تعيين شده تنظيم نشده باشند، معذور است.

حداکثر تعداد مقالاتی که هر ارایه‌کننده می‌تواند به دبیرخانه کنگره ارسال نماید، دو مقاله می‌باشد.

• خلاصه مقالات ارسالي باید به زبان انگلیسی باشد.
  • خلاصه مقالات ارسالي داراي محتواي پژوهشي بوده و حاوي يافته‫هاي نوين باشد.
  • خلاصه مقالات ارسالي نبايد قبلا ارايه يا چاپ شده باشند.
    • مسئووليت صحت مطالب به عهده نويسنده اصلي است. ازآنجا كه مقالات بدون ويرايش عينا در مجموعه خلاصه مقالات كنگره وارد خواهدشد، مستدعي است قواعد نگارش در تهيه آنها كاملا رعايت شود.
    •  خلاصه مقالات داراي 400-200 كلمه در متن بوده و مطابق با فایل الگوی خلاصه مقاله (موجود در پیوست) باشد. در هر حال خلاصه مقاله بیش از یک صفحه نباشد
    • نام و نام خانوادگی تمامی نویسندگان می بایست به صورت کامل نوشته شود.
    • ارائه گواهی منوط به پذیرش مقاله توسط داوران و شرکت در کنگره می باشد.
    • نام ارائه دهنده مقاله باید به وسیله underline مشخص شود.
    • تا قبل از پایان مهلت ارسال مقالات امکان حذف و ارسال مجدد توسط پژوهشگر وجود دارد.

فايل الگوی خلاصه مقاله کنگره.docx (840.10 kb)

پوستر