به مناسبت «روز جهانی زبان مادری»، 21 فوریه

استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

امکان پرداخت هزینۀ کنفرانس از روش زیر

15 بهمن 1398

بدین وسیله به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند پرداخت هزینه‌های کنفرانس از روش زیر امکانپذیر می باشد.

پژوهشگر می تواند با مراجعه به بانک دلخواه، مبلغ مربوط به هزینه های پس از داوری و یا گزینه های جانبی را  به شماره حساب IR510100004001086703022764 با شناسه واریز 393086759127100002178673923122  به نام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه ولی عصر (عج) نزد بانک مرکزی ج.ا.ا واریز نموده و پس از آن شماره فیش واریزی را به همراه تاریخ واریز و مبلغ در سایت وارد کرده و اسکن فیش واریزی را نیز بازگزاری نماید.

پژوهشگرانی که از این روش برای پرداخت استفاده می کنند می بایست فیش واریزی را به هنگام حضور در همایش ارائه نمایند.

روزشمار

پوستر