به مناسبت «روز جهانی زبان مادری»، 21 فوریه

استعلام مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

اطلاعات مربوط به پرداخت هزینه

قابل توجه پژوهشگران محترم:

به منظور ثبت‌نام نهایی در همایش باید در قسمت ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی، بر اساس نوع ثبت‌نام خود یکی از 6 گزینۀ زیر را انتخاب کرده و از انتخاب سایر گزینه های موجود در سایت همایش خودداری فرمایید:

1. ارائۀ سخنرانی در همایش و چاپ مقالۀ کامل در مجموعه مقالات همایش (غیردانشجو). 150 هزار تومان
  2. ارائۀ سخنرانی در همایش و چاپ مقالۀ کامل در مجموعه مقالات همایش(دانشجو). 100 هزار تومان
  3. ارائه پوستر و چاپ مقالۀ کامل در مجموعه مقالات همایش(غیردانشجو). 50 هزار تومان
  4. ارائه پوستر و چاپ مقالۀ کامل در مجموعه مقالات همایش(دانشجو). 30 هزار تومان
  5. شرکت در همایش بدون ارائۀ مقاله؛ همراه با استفاده از امکانات همایش. 50 هزار تومان
  6. چاپ چکیده مقالۀ پذیرش‌شده در مجموعه مقالات همایش. 50 هزار تومان

روزشمار