نحوه ی ارائه مقالات پذیرش شده به صورت شفاهی

10 مرداد 1397

ارائه سخنرانی

کمیته اجرایی دومین همایش ملی پسته ایران به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند، به منظور رعایت برنامه مشخص شده و هماهنگی در ارائه  مقالات به صورت سخنرانی و پرهیز از هرگونه اشکال احتمالی نظیر بهم ریختگی فونت ها و ...هنگام ارائه، درتهیه اسلایدها نکات زیررا مورد توجه قرار دهید:

• رنگ قلم ­ها و زمینه اسلایدهای پاورپوینت را طوری انتخاب نمایید که مطالب روی هر اسلاید به راحتی قابل خواندن باشند. تعداد اسلایدها را با توجه به زمان ارائه تنظیم کنید.
  • حداکثر زمان مجاز جهت ارائه سخنرانی ­های کلیدی، 30 دقیقه است که این زمان شامل پرسش و پاسخ و بحث پیرامون مطالب ارائه شده نیز می باشد.
  • حداکثر زمان مجاز جهت ارائه سایر سخنرانی­ها، 15 دقیقه است که این زمان، پرسش و پاسخ را نیز در بر می گیرد.
  • آماده سازی فایل های ارائه بر اساس نسخه ­های 2013 و پایین تر برنامه) PowerPoint با فرمت (pptx قویاً توصیه می گردد. در صورتی­که فایل ­های ارائه شامل ویدئو یا صدا باشند بایستی پیش از جلسه ارائه، با منشی جلسه هماهنگی­ های لازم صورت گیرد.
  • فایل ارائه بایستی به نام فرد ارائه کننده، نامگذاری شود در مورد ارائه های صبح، فایل مربوطه بایستی بعداز ظهر روز قبل و در مورد ارائه های عصر، فایل مربوطه بایستی صبح همان روز تحویل مسئول واحد سمعی بصری سالن گردد.
  • در صورتیکه فایل ارائه خود را در سیستم عامل McIntosh ساخته اید بایستی لپ تاپ خود و آداپتور VGA مربوطه را برای ارائه به همراه بیاورید.
  • در صورتیکه از فونت یا نشانه (Symbol) خاصی در ارائه خود استفاده کرده اید حتما فایل فونت مربوطه را به صورت جداگانه به همراه داشته باشید و همراه با فایل، به مسئول واحد سمعی بصری سالن تحویل بفرمایید.
  • شکل­هاو نمودارها باید ازکیفیت و وضوح کافی برخوردار باشند. درصورت کپی ازمنبع خاص ذکرمنبع یا ارجاع به منبع الزامی است.
  • در صورت دلخواه می توانید اسلایدها را با توجه به فایل نمونه پاورپوینت زیر تهیه کنید.
  • هر اسلاید بایستی دارای شماره باشد.

همچنین پژوهشگران می توانند، فایل پاورپوینت خود را در پروفایل خود، قسمت ارسال فایل های مقاله و بعد ارسال فایل ارائه بارگذاری نمایند.

امکان استفاده از لپ تاب شخصی برای ارائه سخنرانی وجود ندارد و تمامی امکانات لازم در سالن سخنرانی موجود است.

Ncip2@vru.ac.ir

فایل نمونه ارائه سخنرانی را می توانید از فایل زیر دانلود کنید.

pptx.pptx (398.95 kb)

Ncip2@vru.ac.ir