چاپ مقالات برگزیده

17 تیر 1397

بر اساس توافق بعمل آمده با مجله علمی پژوهشی "علوم باغبانی" دانشگاه فردوسی مشهد، مقالات برگزیده دومین همایش ملی پسته ایران (در تمامی محورهای همایش) در یک شماره ویژه از این مجله به چاپ خواهند رسید. لازم به ذکر است که فرآیند داوری این مقالات به صورت جداگانه توسط دبیرخانه مجله انجام خواهد شد و تنها مقالاتی که دارای استانداردهای لازم می باشند به چاپ خواهند رسید. پرداخت هزینه چاپ این مقالات توسط دبیرخانه همایش انجام خواهد شد.

Ncip2@vru.ac.ir

رفسنجان، بلوار ولایت، دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان، دانشکده کشاورزی